-->

Bejelentkezés

E-mail Jelszó

regisztráció elfelejtett jelszó


Kiemelt esemény ajánló


Események, díjak

A design és magas műszaki tartalom találkozása

A „Működő Design - kiállítás a tökéletes otthonért" rendezvény egy újfajta kezdeményezés, ahol a szervezők azt szeretnék bemutatni, hogy felújítóként vagy építtetőként miként tudunk előrelátó tervezéssel, körültekintéssel az okos technológiákat (házunkba és életünkbe) beépítve, szerethető designotthont teremteni.

részletek »


Újra szabadtéren a WAMP

A WAMP újra az Erzsébet térről jelentkezik, válogatott hazai tervezőkkel és művészekkel, minőségi gasztrotermékekkel.

részletek »


Fókuszban a falu és az építészeti oktatás

A Hello Wood 2015-ben elnyerte a világ egyik legfontosabb építészeti díját, az Architizer A+ Awardot Learning, azaz tanulás kategóriában. Idén két alkotótábort is rendeznek építészhallgatóknak és fiatal szakembereknek; az egyiket Csórompusztán, a másikat Csopakon.

részletek »


Best Product Brand díjas a Miele

Az elmúlt évtizedben egyetlen márkát sem értékeltek olyan nagyra a németországi vásárlók, mint a Mielét – ez derült ki a német „best brands” márkafigyelő által nyilvánosságra hozott listából, mely a legjobban teljesítő márkákat jegyzi.

részletek »


Design Management Díj 2015

A Design Management Díjat 2009 tavaszán alapította a Magyar Formatervezési Tanács. A díj célja, hogy bemutassa, hogyan segíti a design szakszerű menedzselése a szervezet célkitűzéseinek megvalósítását.

részletek »


Magyar Formatervezési Díj 2015 pályázat

A nemzetgazdasági miniszter - a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével - immár 36. alkalommal hirdette meg a Magyar Formatervezési Díj pályázatot.

részletek »


Design Terminál tavaszi mentorprogram

Hat kreatívipari vállalkozás került be a Design Terminál második mentorprogramjába. A szakmai zsűri döntése alapján a Do3D, a Dori Tomcsányi, a Paprikum, a Studio Nomad, az AP Faktura és a November vehet részt a féléves szakmai tanácsadáson.

részletek »


Magyar csapat a Design Days Dubai-on

A Közel-Kelet legnagyobb design eseményén állít ki a Design Terminál mentorált cége, a POSITION Kollektíva. A Design Days Dubai-on vezető nemzetközi tervezők és galériák mellett van jelen a magyar márka, akiknek már az első néhány napban több ezer euro értékben sikerült értékesíteni designtárgyaikat.

részletek »


Immár hat ország verseng Gombold újrán!

Tovább bővül a Gombold újra! Közép-Európa tehetségkutató pályázói köre: idén a visegrádi négyek országain túl Szerbia és Horvátország divattervezői is indulhatnak a versenyen.

részletek »


Visegrád Dizájnvásár

A tavasz kezdetével közel egy időben startol idén a WAMP a Millenárison. Az év első dizájnvásárán majd száz tervező termékeivel várják a szervezők az érdeklődőket, s ezúttal nem csupán magyar alkotók, de a Visegrádi országokból érkező kreatív tehetségek is bemutatkozási lehetőséget kapnak majd.

részletek »