-->

Bejelentkezés

E-mail Jelszó

regisztráció elfelejtett jelszó


Kiemelt esemény ajánló


Design Lab: várják a közönségszavazatokat!

2011-08-24 14:13

Mint már korábban is beszámoltunk róla, Miklósi Ádám Sous-vide elnevezésű, sejtes főzőrendszer koncepciójával verseng a legjobbnak járó elismerésért az Electrolux Design Lab nemzetközi designversenyen. A zsűri mellett a idén közönség is szavazhat.

Miklósi Ádám , a Nyugat-magyarországi Egyetem, Alkalmazott Művészeti Intézet hallgatója először a legjobb 25 közé került, majd ismét jól vette az akadályt, és bekerült a legjobb 8 közé is az Electrolux Design Lab 2011-es kiadásán.

Sous-vide sejtes főzőrendszer; kép©Electrolux


A Sous-vide sejtes főzőrendszert, az egyre népszerűbbé váló lassú, alacsony hőfokon, vákuum alatt történő, magas páratartalmon való főzés illetve párolás, ihlette. A Sous-vide egészséges és ínycsiklandó ételeket készít el, előre meghatározott idő alatt. A készülékhez interneten, vagy okos-telefonon futtatható, személyre szabott alkalmazás is jár, amellyel akár egy hétre előre is megtervezhetjük a menüt, és segít a hozzávalók beszerzésében is.

Az Electrolux Design Lab-on idén nem csak a zsűripanel mond véleményt, hanem az online közönség is. A weboldalon most bárki szavazhat a neki legjobban tetsző koncepcióra a nyolcak közül, köztük Miklósi Ádám főzőrendszerére is.

A szavazás itt érhető el!