Bejelentkezés

Kiemelt esemény ajánló


Júniusban két helyen a WAMP!

2012-06-06 13:21

A WAMP Design Vásár a nyári hónapokban az Erzsébet téri sétányon várja az igényes design és gasztronómia rajongóit.

Június 10-én 11.00 – 19.00 óra között több mint száz tervező tárgyaiból válogathatnak majd, s jó néhány olyan alkotó is ott lesz, akiknek munkái először szerepelnek a design vásáron. Szokás szerint helyet kap a gasztro szekció, ahol kézműves lekvárok, sajtok, sonkák és fűszerek kaphatók, sőt ott lesz a Boutique Bar és mixerei is, akik rafinált koktélokkal készülnek.

A hónap designere az UrbanLegend
A hónap designere az első magyar, kimondottan női biciklis öltözékekre specializálódott márka, az UrbanLegend és alapítója Geréby Zsófi. Kifinomult, nőies vonalvezetés, diszkrét részletgazdagság jellemzi darabjait, amelyek nagy része csak az avatott szem számára fedi fel a praktikus, kimondottan kerékpáros közlekedésre optimalizált megoldások sokaságát. Az UrbanLegend profi kiképzésű, kényelmes, utcán is hordható ruházatot kínál, s a teljes nyári kollekció a júniusi WAMP-on mutatkozik be. 


                          
A WAMP Spájz a Gourmet Fesztivál alkalmából jelentkezik ismét. Június 8 – 10. között a Millenárison közel húsz, kézműves élelmiszereket kínáló márka vesz részt, amelyek kiváló alapanyagok felhasználásával készülő különlegességekkel várnak mindenkit. A WAMP Spájz a fesztiválon különleges installációval jelentkezik, s a kínálatban csokoládék, lekvárok, mézek, olívaolajok, sajtok, teák, friss gyümölcslevek és különleges friss fűszerek kelletik majd magukat.

WAMP a design vásár
2012. június 10.
11.00-19.00
Erzsébet tér

WAMP Spájz a Gourmet Fesztiválon
2012. június 8-10.
12.00-24.00
Millenáris

További információ:
www.wamp.hu