Bejelentkezés

Kiemelt esemény ajánló


Kert

Virágkiállítás a Corvinus arborétumban

Idén 24. alaklommal kerül megrendezésre a Corvinus Díszkert 2011 Egyetemi Virágkiállítás és Vásár. Három napon keresztül a világokról és a kertről szól minden a Villányi úton.

részletek »


Láncfűrész vs. faátültetés

Idős, 15-25 éves fák átültetése a magán megrendelői körben az elmúlt évtizedben folyamatos nőtt, de a köztereken, egy-két projekttől eltekintve, csak alig találunk pozitív példát. A faátültetés, mint a láncfűrész reális alternatívája, csak lassan kerül vissza a köztudatba.

részletek »


Megfelelő növényt a megfelelő helyre

A Hill & Garden cikkében egy olyan kert kialakításával foglalkozik, amelyre nagy hatást gyakoroltak a római és holland történelmi vonások. Ez alkalommal a telek növénybeültetésébe nyerhetünk bepillantást.

részletek »


Kerttörténet és kerttervezés

A Hill & Garden esettanulmánya megmutatja,miként lehet a lakóterületet a tájba illeszteni, hogyan kapcsolhatjuk össze a külteret és a beltért.

részletek »


Sötétben a víz alatt

A SIMES a fényeffektusok, a világítótestekből kilépő fénysugarakkal való játék mestere. Nem csak homlokzati és kertvilágítások terén, hanem medencevilágításban is kiemelkedő termékeket jegyeznek.

részletek »


Jönnek a nyár fényei

Habár még csak pár napja hagytuk magunk mögött a telet, nem árt jó előre elgondolkodni, hogyan szépítjük majd tavasszal-nyáron kertünket.

részletek »


Kerti fények

Fantasztikus dolog, kertes házban élni! Minden évszakban megvan a maga sajátos gyönyöre annak, ha az ablakon kitekintve látjuk fáinkat, virágainkat, növényeinket.

részletek »


Téglaépítészet MAGYARORSZÁGON II. (KERT)

Fejezetek a magyar téglaépítészet történetéből - a kezdetektől 1989-ig Egy évvel ezelőtt jelent meg kiadónk gondozásában az OCTOGON Építészetkritikai Műhely munkatársainak szövegeivel a Téglaépítészet Magyarországon című kötet, amely egy addig ...

részletek »


<< 1>>