Bejelentkezés

Kiemelt esemény ajánló


Pályázatok, események

Keresik a Föld Órájának fővárosát

A WWF Magyarország meghirdeti a Föld Órája Magyarország kihívásához kapcsolódó Nagy Zöldítési Akcióját. Március 21-én, egy héttel a Föld Órája előtt, Magyarország települései versengenek majd a Föld Órája Fővárosa címért.

részletek »


5 hét környezettudatosság Győrben

Győrben széleskörű társadalmi összefogás veszi kezdetét a biztonságos és környezettudatos jövő érdekében.

részletek »


Energiahatékonyság, környezettudatos építés - szakmai konferencia

A környezettudatos építési mód lehet a megoldás a városfejlesztésben. Az intelligens épület, a smart city és az intelligens város vízió vagy valós jövőkép? A környezettudatos ingatlanminősítési rendszer: hatására hogyan változik az ingatlanok értéke az energiahatékonyság növelésével? Mit vár, mit kér a piac? Hogyan hat az árra a ...

részletek »


Fókuszban az épületenergetika!

A CEP® Clean Energy & Passive House Expo Nemzetközi kiállítás és konferencia az energiahatékony és intelligens épületekről 2012-ben immár negyedik alkalommal informálja a szakmát és az érdeklődőket a jövő energiahatékonysági megoldásiról és koncepcióiról.

részletek »


Konferencia az energia- és környezettudatos építészetről

Hazánkban az energia 80 százaléka származik importból. Az energiaellátás biztonságához elengedhetetlen, hogy csökkentsük a krónikus energiaimport-függőséget.

részletek »


Utolsó szabad standhelyek a CEP® Passzívház Expo-n!

Az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő CEP® Clean Energy & Passive House Expo három hét múlva megnyitja kapuit.

részletek »


Környezettudatos épületek az új zöld gazdaságban

A 2011-es Környezettudatos Építési Világhetet szeptember 19. és 23. között rendezték meg több mint 26 ország részvételével a világ minden táján.

részletek »


Előregisztrációs kedvezmény a CEP® kreditpontos konferenciáira

Az október 19-20-án megrendezésre kerülő CEP® Clean Energy & Passive House Expo keretében a szokásokhoz hűen magas rangú, és az Építész Kamara által már akkreditált szakmai konferenciák kerülnek megrendezésre, melyekre 2011. szeptember 30-ig kedvezményesen lehet regisztrálni. A Mérnöki Kamarai akkreditáció folyamatban van.

részletek »


Kihirdették a Holcim-díj európai nyerteseit

A 2011. évi Holcim Awards verseny aranyérmét és a vele járó 100 000 dollárt a zsűri a realities united német építészcsapatnak ítélte a Berlin szívében található, az UNESCO Világörökség részét képező Múzeum-szigeten megvalósított projektért.

részletek »


Fókuszban az energiahatékonyság és intelligens épületek

Kinek van erre energiája? Évi 1400TWhc energiát emésztenek fel 2020-ra a kereskedelmi ingatlanok.

részletek »